Menu sezonowe
Zimowe inspiracje szefa kuchni
Przystawki
Barszcz z pasztecikiem | 10 zł |
Tarta cebulowa z boczkiem i camembertem | 12zł |
Pieczony ziemniak z sosem grzybowym pod serową pierzynką | 14zł |
Zupy
Grzybowa z makaronem farfalle | 11 zł |
Kapuśniak z żeberkiem | 12 zł |
Dania główne
Pieczony łosoś na kaszce kuskus z marchewką z groszkiem | 32 zł |
Pieczeń w sosie z leśnych grzybów z ziemniakami puree i buraczkami | 25zł |
Polędwiczki wieprzowe z dzikim ryżem i suszonymi pomidorami z dodatkiem surówki | 26zł |
Desery
Zimowa sanna (owocowy mus z delikatnym kremem z serka mascarpone) | 11zł |
Świąteczny przysmak babuni (kluseczki z makiem z dodatkiem świeżego masła i prażonych migdałów) | 12zł |